Multiple IE


Udah satu bulan kayaknya gmail gak bisa diakses dari kampus pake browser selain IE, itupun IE 6. barusan iseng tanya om google cara konversi IE 7 ke IE 6 ternyata ada multiple IE malahan, jadi bisa ngejalanin beberapa versi IE di komputer kita, gw udah nyoba barusan bisa sih, tapi entah kenapa tiba2 error gitu. tampilan gmail juga agak aneh. kalau mau coba silakan download dari http://tredosoft.com/Multiple_IE. O, iya ada juga browser archive di http://browsers.evolt.org/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s